TEJA RAJŠP

Prva vodja PR teatra

Prva vodja PR teatra, Teja Rajšp, nam je zaupala, kaj je bil razlog za začetek projekta ter kakšni so bili izzivi, s katerimi se je ekipa spopadala.

Kako je sploh prišlo do ideje o PR teatru? V tistem času je v ŠS PRSS delovala dokaj majhna, a zelo ambiciozna ekipa, ki si je zaželela novega izziva. Priložnost smo videli v tem, da je bilo med študenti precej interesa po novih znanjih iz prakse odnosov z javnostmi, ni pa še bilo konference, ki bi to vrzel zapolnjevala.

Kakšni so bili izzivi? Največji izziv je zagotovo predstavljala vzpostavitev znamke in pa ustvarjanje zavedanja o njej, saj se nihče od nas s tem še ni srečal. Po par produktivnih sestankih in kar nekaj dela je nastal PR teater, ki je prvo leto k osvajanju novih znanj privabil čez 100 udeležencev.

Kaj te je organizacija PR teatra naučila? Ob organizaciji PR teatra sem se naučila predvsem, koliko prizadevanja je potrebnega za uspešno izpeljan projekt in kako pomembno vlogo igra pri tem ekipa, s katero se dobro razumeš in ki jih lahko zaupaš.