PIA ERMAN

Osma vodja PR teatra

8. PR teater je bil prav poseben, saj je za svojo organizacijo prejel dve prestižni nagradi Gold Quill. Njegova vodja, Pia Erman, je z nami delila svoje nasvete glede uspešne organizacije dogodka.

S kakšnimi izzivi se je tvoja ekipa spopadala pri organizaciji PR teatra? Vodenje PR teatra je bilo zame velik izziv, saj ga pred tem še nikoli nisem pomagala organizirati, hkrati pa je bil največji dogodek do tedaj, pri katerem sem sodelovala kot del ekipe. Vendar menim, da je bil ta izziv tudi moja največja prednost, saj nisem bila omejena z načinom dela in organizacijo prejšnjih let in sem dogodek res lahko izpeljala, kot sem si zamislila sama. Pri tem mi je bila najpomembnejša povezanost ekipe.

Kaj te je organizacija PR teatra naučila? Organizacija me je naučila dobrega vodenja, ki ga zahteva taka ekipa, organizacije dela in dodeljevanja nalog ljudem, s katerimi v njih prebudiš kreativnost in motiviranost. Verjamem, da sem to v času svojega vodenja dosegla in upam, da sem to znanje predala tudi članom ekipe, brez katere ne bi bilo 8. PR teatra in dveh nagrad Gold Quill.

Kaj je ključ uspešne organizacije dogodka? Osebno mi je predana in uigrana ekipa ključ do uspešno izpeljanega dogodka, saj le tako veš, da se vsak posameznik maksimalno trudi in skupaj ustvarja nepozaben dogodek.