NINA LENKO

Četrta vodja PR teatra

Četrta vodja PR teatra, Nina Lenko, nam je zaupala, na kaj so v organizacijski ekipi dali največ poudarka ter kaj je po njenem ključ uspešne organizacije dogodka.

S kakšnimi izzivi se je tvoja ekipa spopadla pri organizaciji PR teatra? Predhodne organizacijske ekipe so postavile že tako trdne in dobre temelje, da so nam njihove izkušnje veliko pomagale. Spomnim pa se, da smo veliko časa posvetili razmisleku o kreativi, saj je rdeča nit vseh nadaljnjih aktivnosti, od programa do promocije, ne nazadnje tudi scene, PR teater pa je svojevrsten prav zato, ker vedno ponudi zanimivo temo.

Kaj te je organizacija PR teatra naučila? Da v organizaciji dogodkov resnično uživam. 🙂 Kot vodja pa sem seveda pridobila ogromno izkušenj z vseh področij, ki mi koristijo pri delu še zdaj.

Kaj je ključ uspešne organizacije dogodka? Odličen program in dobra promocija. Zadaj pa zagnana ekipa, ki dogodek vodi v to smer ter ob vsem tem čuti še veselje in adrenalin. Kar pa v ekipi prostovoljcev, ki delajo PR teater, verjamem, da nikoli ni manjkalo.