LINA GORJUP

Deseta vodja PR teatra

Kaj lahko pričakujemo od 10. PR teatra? Z ekipo 10. PR teatra se že od maja trudimo, da bi obiskovalcem zagotovili nepozabno konferenco z izjemno pestrim programom in noro dobro energijo. Želimo si, da bi obiskovalci skupaj z nami vstopili v komunikacijsko džunglo, jo raziskali s pomočjo strokovnjakov različnih področij in začutili njen utrip ter raznolikost.

Kakšne izkušnje si pridobila skozi vodenje projekta? Ker sem se prvič znašla v vlogi vodje, je bilo zame na začetku izjemno težko predvsem motivirati ekipo. Vendar smo z ekipo hitro našli skupni jezik in ugotovili, da imamo vsi isti cilj: izpeljati 10. PR teater, na katerega bomo ponosni in bomo ob zaključku noro zadovoljni. Naučila sem se predvsem zaupati sama sebi in ostalim članom ekipe. Poleg pomembnosti motiviranja ekipe in zaupanja pa sem se naučila še nekaj izredno pomembnega – za vsako situacijo, ki se morda v prvem trenutku zdi težavna, se najde rešitev, do katere prideš le z mirno glavo in komunikacijo med člani.

Kaj bi rada sporočila svoji ekipi? Vsakemu posamezniku, ki je del ekipe bi rada sporočila, da je ključni člen, brez katerega ne bi bilo projekta na tej točki, kjer je. Na vsakega od ekipe sem izredno ponosna, saj je vsak po svoje zelo napredoval. 10. PR teater je projekt vsakega izmed nas, s katerim v mislih dihamo že nekaj mesecev. Dragi moji, še malo pa smo na koncu, hitro je minilo in lahko ste ponosni sami nase, na ekipo in projekt!