Delavnice
img12

SAŠO in JURE

SAŠO in JURE

Kreativni PR

Saševa osebna zgodba se je začela leta 82′, Juretova pa 84′. Jure je kmalu ugotovil, da ga strastno zanima glasba in se je prijel kitare. Sašo pa je že s svojimi prvimi koraki izumil nekaj freestyle plesnih gibov. Opremljena s temi potenciali sta oba prifrajarila do faksa, ko sta si vsak zase in v lastno zabavo izmišljevala navidezne komunikacijske projekte in se kot samouka vadila v snovanju kreativnih kampanj. Kmalu sta kot mlajša tekstopisca premetavala ideje in črke ter z njimi podpisovala različne kampanje za različne agencije in naročnike. Zdaj sedita za sosednjima mizama v Agenciji 101, večino idej pa vseeno dobita stoje, nekje zunaj na zraku.

Kreativnost je superpower, ki ga imamo vsi. Vsakdo ustvarja in neustvarjanje ni mogoče. Izberemo lahko edino, kaj bomo ustvarjali. Znotraj oglaševanja pa kreativnost predstavlja osnovno izhodišče in najbolj nagrajujoč in zanimiv del procesa nastajanja konceptov in kampanj.

 

KREATIVNI PR
Tudi odnosi z javnostmi lahko temeljijo na dobri zgodbi ali zanimivem konceptu in dosežejo več. Tako bomo v 45 minutah preskočili s klasične PR objave na kreativni koncept.
img12

MAJA BURJA

MAJA BURJA

There is no box: tehnike kreativnega razmišljanja

Maja Burja je po diplomiranju na FDV iz virusnega oglaševanja svoje znanje prenesla v prakso. Zdaj ustvarja viralne kampanje kot kreativna strateginja na agenciji Honey Badger in vodja marketinga svetovno znanih Dunking Devils. Njena najljubša tema? Kreativno razmišljanje.

Sama verjame, da svojo kreativnost lahko izraža prav vsak na katerem koli področju življenja, pa naj bo to ustvarjanje novih receptov v kuhinji, pisanje poezije ali pa reševanje marketinških problemov.

THINKING OUT OF THE BOX
Se trudiš razmišljati “izven škatle”, a včasih kar zmanjka idej? Pozabi na škatlo! Na tej delavnici bomo svoje možgane naučili razmišljati povsem drugače. Spoznali bomo nekaj najbolj uporabnih tehnik kreativnega razmišljanja in jih preizkusili v praksi. Z njihovo pomočjo bomo do konca delavnice našli vsaj 100 idej, kako kreativno uporabiti različna komunikacijska orodja!