Okrogla miza
img12

JURE LONGYKA

JURE LONGYKA

Ozdravljen deloholik, ki se noče sprijazniti z resigniranim stavkom iz stripa Magna Purga: “Ah, klinc, živu sm pa le”. Najbrž mu zato na pot še vedno prihajajo novi izzivi, od radia prek gledaliških in drugih odrov do glasbe, ki jo že petindvajset let izštekava. In ja, svojega glasu ne more skriti.

S pojmom ustvarjalnosti v svetu marketinga in PR-ja ima težave. Ampak tako kot ljubezen, predpisana ustvarjalnost ne more biti pristna. Lahko je le način preživetja v stresu.

img12

JERNEJ TOMAZIN

JERNEJ TOMAZIN

Jernej Tomazin je vodja največjega enodnevnega študentskega dogodka v Sloveniji – Škisove tržnice. Oseba, ki se rada spoprime s težkimi izzivi in se zaveda, da jih je najboljše premagovati z dobro ekipo, zato je ta pri njem vedno na prvem mestu.

Kreativnost mu pomeni nadgradnjo nečesa kar ustvarjaš, bodisi produkta, storitve ali v tem primeru glasbenega dogodka.

img12

GREGOR ZALOKAR

GREGOR ZALOKAR

Ritem mladosti

Gregor Zalokar se rad veliko smeji, pleše ter uživa v dobri glasbi, vseeno pa se mu zdi da je boljši stric iz ozadja kot frontman. Je piarovec, ki je osredotočen na stand-up, (elektronsko) muziko in festivale.

Zanj je kreativnost kot Cerkniško jezero – ker se ves čas spreminja, preseneča ter ponuja vedno nova odkritja in ni niti dvakrat enako.

img12

DARINKA PAVLIČ ...

DARINKA PAVLIČ KAMIEN

Pivo in cvetje

Darinka je športnica po duši, vztrajna, disciplinirana in organizirana. Je diplomirana ekonomistka s področja marketinga, ki ima raje odnose z javnostmi. Svoje dolgoletne profesionalne izkušnje iz velikih in tudi malo manjših poslovnih sistemov sedaj že peto leto uporablja na svoji neodvisni in svobodni komunikatorski poti.

Kreativnost je zanjo sposobnost, je talent, da s svojimi znanji, opažanji in izkušnjami – iz tega, kar že veš – narediš nekaj, česar še nihče ne pozna, nihče ni videl in je novost. Novost tudi zanjo, kot ustvarjalca.

img12

ULA SPINDLER

ULA SPINDLER

Kurzschluss

Ula Spindler je izvršna direktorica za kakovost in upravljanje naročnikov Skupine Pristop, direktorica Pristop Entertainment in direktorica Black Pony Entertainment Group. Ima več kot 15 let izkušenj na področju upravljanja trženjskih in korporativnih komunikacij ter poslovnega svetovanja.

Osebno verjame, da kreativnost izvira iz strasti … tako do življenja kot do posla. Je opazovanje različnih detajlov iz različnih perspektiv, skozi celotno življenje, ki se v neki točki povežejo v popolno zgodbo.